Bouw Nijlandhuis aan De Sitterlaan van start

Foto: Veldhoven Nieuws

Aan De Sitterlaan 30 is zorggroep Dagelijks Leven gestart met de bouw van een woonzorglocatie voor mensen met dementie. Er komen 20 studio’s met een zit/slaapkamer, aanrecht en badkamer.

Het Nijlandhuis komt op de plek waar ooit basisschool De Poolster stond. Het perceel wordt begrensd door De Sitterlaan, Nijlandlaan en de Andromeda. Het pand krijgt twee verdiepingen met puntdaken.

In Het Nijlandhuis in Veldhoven zijn bewoners met dementie verzekerd van 24/7 gespecialiseerde dementiezorg in een kleinschalige setting. Hier wordt persoonlijke en betaalbare zorg samengebracht. Er wordt dagelijks vers gekookt en bewoners kunnen deelnemen aan meerdere activiteiten. Alles mag, niets moet. Anders dan in een regulier verzorgingshuis wordt op de woonzorglocatie van Dagelijks Leven alles gedaan om de stap naar begeleid wonen zo klein mogelijk te maken. Het huis is knus ingericht en eigen meubels mogen worden meegenomen. Hierdoor voelt de nieuwe leefomgeving al snel vertrouwd. Volgens Dagelijks Leven  is wonen in Het Nijlandhuis betaalbaar voor iedereen.

Voor vragen kan contact worden opgenomen met Dagelijks Leven.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen