Informatie over gehoorproblemen in bibliotheek

Foto: RobinHiggins via Pixabay

Ervaringsdeskundigen geven op woensdag 7 juni in de bieb Veldhoven gratis informatie over gehoorproblemen zoals Tinnitus of de ziekte van Ménière.

Slechter horen of te maken hebben met een gehooraandoening kan voor mensen een strijd zijn met zichzelf, voor acceptatie. Maar ook met mensen in de omgeving, die niet echt door hebben wat iemand met een gehooraandoening meemaakt. Door bijvoorbeeld vermoeidheid, concentratieproblemen of overprikkeling is het wel van invloed op het functioneren.

Stichting Hoormij/N.V.V.S. behartigt de belangen van mensen die te maken krijgen met gehoorproblemen, Tinnitus of de ziekte van Ménière. De vrijwilligers van de Stichting Hoormij weten als geen ander wat het betekent om gehoorproblemen te hebben. Zij geven informatie en tips hoe ermee kan worden omgegaan, thuis, op het werk of op de sportclub.

Praktische informatie

De informatiemiddag is op woensdag 7 juni van 14.00-15.30 uur in de Bibliotheek Veldhoven. Entree is gratis, aanmelden niet nodig. Meer informatie: www.bibliotheekveldhoven.nl/gehoorproblemen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen