Open dag dierenkliniek aan Zandven

Foto: David Mark via Pixabay

Altijd al eens een kijkje willen nemen in een dierenkliniek? Dat kan zondag 4 juni bij Heike Dierrijk Klinieken aan het Zandven 41. Er is vanaf 11.00 uur van alles te doen voor jong en oud.

Bijzonder is dat deze kliniek aparte wacht-, spreek-, en opnamekamers heeft voor honden en katten. Daarvoor heeft de kliniek het ‘Cat Friendly’ keurmerk behaald. Katten zijn hierdoor veel minder gestrest en ook de eigenaren vinden dat erg prettig. Ze blijven bezig met zichzelf te verbeteren. Zo worden momenteel stappen gezet om het keurmerk ‘Fear Free’ te verdienen.

Naast katten en honden zien de vijf dierenartsen en acht assistentes ook onder meer konijnen, cavia’s, hamsters en reptielen. En vrijwel alle dieren kennen ze bij naam.

Zondag 4 juni is er van 11.00 tot 14.00 uur een open dag aan het Zandven 41. Tijdens een rondleiding krijgen bezoekers er een kijkje achter de schermen. Klaas Ouwehand is veteraan Nederlands kampioen bikejoring en is aanwezig met enkele honden. Voor de kinderen is er een springkussen en een schminkclown. Honden mogen een hindernisbaan uitproberen waarmee een prijs te verdienen is.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen