Lezing over kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong

Foto: Jelske Camps

Jelske Camps is gespecialiseerd in hoogbegaafdheid en geeft op 22 juni in de bibliotheek een lezing over kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong. Entree gratis na aanmelding.

Jelske: “Heeft jouw kind een eigenwijze en sterke wil? Is jouw kind gevoelig? En vliegen de emoties en het speelgoed regelmatig alle kanten uit? Dan kun je te maken hebben met een ontwikkelingsvoorsprong.”

Tijdens de inspiratiebijeenkomst komen de volgende vragen aan bod: ‘Hoe herken je een ontwikkelingsvoorsprong?’,  ‘Welke uitdagingen komen hierbij kijken voor zowel het kind als de ouder(s)?’, ‘Waarom is het zo belangrijk om dit vroeg te ontdekken?’ en ‘Wat kun jij als ouder doen om jouw kind te helpen?’.

Uiteraard is er ook voldoende ruimte voor de beantwoording van vragen en het uitwisselen van ervaringen.

Over Jelske Camps

Jelske Camps is gespecialiseerd in hoogbegaafdheid. Ze wil vooral bekendheid geven aan de overige facetten van hoogbegaafdheid dan alleen de hoge intelligentie. Juist deze facetten hebben een grote invloed op het zelfbeeld en de emotionele ontwikkeling van een kind. Hierover geeft ze trainingen aan scholen, kinderdagverblijven en ouders.

Praktische informatie

De lezing is op donderdag 22 juni van 19.00 tot 20.30 uur in de Bibliotheek Veldhoven. Entree is gratis na aanmelding: www.bibliotheekveldhoven.nl/pienter

Over KennisMakers

Deze activiteit is onderdeel van het project KennisMakers van de Bibliotheek Veldhoven. Iedereen met een passie of specifieke kennis op een bepaald gebied, die ook interessant kan zijn voor anderen, kan zich aanmelden als KennisMaker. In de Bibliotheek kan de kennis dan gedeeld worden met anderen.

Meer informatie: www.bibliotheekveldhoven.nl/kennismakers

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen