Voorleesmiddag ‘Vakantielezen’ in tropische sfeer

Foto: Bibliotheek Veldhoven

De voorleesmiddag staat in de maanden juni en juli in het teken van Vakantielezen. Op woensdag 28 juni vindt in de bibliotheek de voorleesmiddag ‘Greenscreen & sunscreen’ plaats.

De lees- en mediaconsulent van de bieb vertelt over Vakantielezen, leest voor en geeft kinderen en hun ouders de leukste, zomerse boekentips. Via het greenscreen wordt de bieb omgetoverd tot een tropische vakantiebestemming, waarin kinderen op de foto gaan met hun favoriete (voor)leesboek.

Over Vakantielezen

Diverse Veldhovense basisscholen doen mee aan het programma ‘Vakantielezen’ van de Bibliotheek Veldhoven. Leerlingen ontvangen een doe-boekje en zij krijgen voor elk gelezen boek in de bieb een mooie sticker. Kinderen die niet via school meedoen, kunnen in de bieb een doe-boekje en stickerlijst krijgen, zolang de voorraad strekt.

Praktische informatie

De voorleesmiddag ‘Greenscreen & sunscreen’ is op woensdag 28 juni en woensdag 26 juli van 15.00 tot 15.45 uur in de Bibliotheek Veldhoven en is vooral leuk voor kinderen vanaf ca. 4 jaar. Entree is gratis, wel vooraf even aanmelden via www.bibliotheekveldhoven.nl/voorleesmiddag

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen