Friettent bij De Kers in de takels

Foto: Cafetaria De Kers Oerle

Cafetaria De Kers Oerle wordt momenteel compleet vernieuwd. Maar het vet blijft heet, en wel in een tijdelijke frietwagen. Eind december of begin januari heropent de gloednieuwe cafetaria weer de deuren.

De complete renovatie valt samen met het vertrek van de vorige uitbater. “Vanwege gezondheidsredenen is hij abrupt gestopt met zijn bedrijf. Zijn twee medewerkers heb ik direct een vast contract aangeboden. En daarnaast zijn er vier nieuwe oproepkrachten”, legt John Schellekens, eigenaar van Uitgaanscentrum De Kers uit.

cafetaria De Kers

Hij besluit meteen om de complete gedateerde inventaris te vervangen. Inmiddels staat er een tijdelijke voorziening op het verhoogde terras waardoor de ‘friteszaken’ gewoon doorgang vinden.  “Iedereen vraagt zich af hoe die wagen daar is gekomen”, vertelt John met een lach. De opstelling in de zaak wordt iets anders. Zo wordt de nieuwe bakwand tegen de lange zijde aan de rechterkant  geplaatst. Het betreft het allernieuwste type dat voorzien is van een vetfilterinstallatie die elke avond het vet filtert.

Cafetaria De Kers Oerle opent eind december of begin januari weer de deuren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen