Veldhovense straten en gebouwen op interactief scherm in bibliotheek

Foto: Gonnie van de Schans

In de maanden januari t/m april staat de presentatie op het interactief scherm in het teken van Wegwijs in Veldhoven. Het boek met daarin straten en gebouwen uit alle Veldhovense wijken.

Onder de naam ‘Veldhoven in Beeld’ presenteren de Bibliotheek, Erfgoedhuis Veldhoven en Museum ’t Oude Slot een paar keer per jaar een nieuw thema op het grote, interactieve scherm (‘multitouchtable’) in de bibliotheek. Zo komen jong en oud op een leuke en laagdrempelige manier in aanraking met de rijke historie van Veldhoven.

In de maanden januari t/m april staat de presentatie in het teken van Wegwijs in Veldhoven. De presentatie is tijdens openingsuren te bekijken en zelf te bedienen in de Bibliotheek Veldhoven.

Wegwijs in Veldhoven

Voor het nieuwe boek ‘Wegwijs in Veldhoven’ van Erfgoedhuis Veldhoven hebben leden van Fotogroep Veldhoven anderhalf jaar lang straten en gebouwen in alle wijken van Veldhoven vastgelegd. Een selectie van de mooiste foto’s en bijbehorende informatie is te zien op het grote scherm in de bibliotheek, waar ze optimaal tot hun recht komen.

Meer informatie: www.bibliotheekveldhoven.nl/wegwijs

Fotobijschrift: Eén van de foto’s van ‘Wegwijs in Veldhoven’, gemaakt op het kerkhof in Meerveldhoven. Foto: Gonnie van de Schans.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen