Praat mee over de toekomst van het Citycentrum

Foto:

Hart voor Veldhoven houdt donderdag 11 januari een bijeenkomst over de toekomst van het Citycentrum. Vooral jongeren en jongvolwassenen worden uitgenodigd om hierover mee te praten.

De gemeente is momenteel bezig met het opstellen van een masterplan voor het Citycentrum. Inmiddels is er al input verzameld van een aantal inwoners en organisaties. Alleen de inbreng van jongeren en jongvolwassenen ontbreekt nog. Deze groep vormt wel de gebruikers van nu en straks. Hart voor Veldhoven wil daarom graag horen hoe zij vinden dat het Citycentrum zich moet ontwikkelen. Daarom houdt Hart voor Veldhoven op 11 januari een avond in Partycentrum Manhattan aan de Kruisstraat 2 in Zeelst.

Programma

Om 19.15 uur is de ontvangst met koffie of thee. Wethouder Thomas van Broekhoven verzorgt om 19.30 uur de opening van de avond. Aansluitend is het woord aan de bezoekers over de toekomst van het Citycentrum. Hoe denken zij over onder meer de onderwerpen wonen, winkelen en recreëren. Rond 21.30 uur zal bekend zijn wat de avond heeft opgeleverd en kan nog informeel worden nagepraat onder het genot van een drankje en een hapje.

Aanmelden

Hart voor Veldhoven wil graag weten hoeveel mensen naar de avond komen. Gelieve daarom aan te melden bij [email protected].

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen