Enorme belangstelling voor opening Kringloopwinkel XL

Je kon zondagmiddag 14 januari over de koppen lopen in de nieuwe Kringloopwinkel XL van Kringloop De Kempen in Veldhoven. Er was veel lof voor het grote en mooie aanbod in de winkel aan De Run 4305.

De rode loper lag deze zondag uit voor de ingang van de nieuwe winkel. Met het schoonspuiten van een plaat verrichte de brandweer kort na het middaguur de officiële openingshandeling. Diezelfde brandweer werd op 8 juli 2023 opgeroepen om de grote brand op de vorige locatie te blussen. “Die enorme brand was een surrealistische beleving”, memoreerde burgemeester Marcel Delhez tijdens zijn openingswoord. Hij feliciteerde iedereen met de nieuwe winkel. Monique van Zutphen, voorzitter van het bestuur, was vol lof over het vele werk dat in korte tijd is verricht. “Er is heel hard gewerkt om dit in zo’n korte tijd voor elkaar te krijgen. De sfeer in de winkel en onderling is goed, daarom krijgen wij dit zo voor elkaar. Het is hier geen ikke, ikke, ikke. We doen het samen.” Ook bedrijfsleider Ton Dietvorst dankte de 200 vrijwilligers die werkzaam zijn in en voor de kringloopwinkel.

Terwijl buiten muziek draaide, werd het vanaf 13.30 uur binnen steeds drukker. De rij auto’s stond op een zeker moment tot aan het MMC. Binnen kon je al snel over de koppen lopen en vormden zich lange rijen voor de kassa. “Dankzij de gunfactor krijgen we veel mooie spullen. De drukte en de lange rijen bij de kassa zijn nu even een luxeprobleem. Maar we hebben nog voorraad voor wel 3 winkels”, zegt een tevreden Ton Dietvorst aan het eind van de middag.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen