Sluiting Informatiecentrum Veldhoven Duurzaam in Citycentrum

Foto: Veldhoven Nieuws

Helaas moet het Informatiecentrum van Veldhoven Duurzaam in de Citypassage definitief de deuren sluiten. Vanaf zaterdag 30 maart kan men aan de Meent 24 niet meer terecht. De adviezen door de adviseurs gaan echter gewoon door.

Veldhoven Duurzaam moet in de Citypassage plaatsmaken voor Het Biermeisje dat op 24 mei aan de Meent 24 opent. Maar de adviezen van Veldhoven Duurzaam gaan gewoon door. Heeft u een advies nodig om uw woning te verduurzamen en daarmee energie en kosten te besparen? Registreer u dan op de website veldhovenduurzaam.nl en vraag om een advies middels de rode knop rechts. Een van de adviseurs maakt vervolgens een afspraak met u. Veldhoven Duurzaam vraagt een kleine vergoeding voor een advies, echter als u lid wordt van de vereniging zijn alle adviezen gratis en kunt u ook gebruik maken van apparatuur zoals b.v. een warmtebeeldcamera. Een lidmaatschap kost slechts 10 euro per jaar.

Bent u alleen op zoek naar informatie, kijk dan op de kennispagina’s op de site waarin alle relevante informatie te vinden is die ook gebruikt wordt tijdens de huisbezoeken.

Heeft u verder nog vragen, mail dan naar [email protected]

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen