Lezing over rouw in de bibliotheek

Foto: Bibliotheek Veldhoven

Mariska Heerkens geeft op donderdag 28 maart een lezing in de bibliotheek over rouw en wat je als naaste kan doen om van betekenis te zijn. Deelname is gratis na aanmelding.

Rouwen. Hoe gaat dat nou eigenlijk? Hoe sta je iemand bij in rouw? En wat is het verschil tussen volwassenen en kinderen?

Allemaal krijgen we er vroeg of laat, direct of indirect, mee te maken. Door het verlies van een dierbare. Door een verhuizing. Door een echtscheiding. Door verloren vriendschappen. Om deze gebeurtenissen en veranderingen een nieuwe betekenis te kunnen geven in het leven, hebben we te rouwen. Hoe we rouwen is voor iedereen, jong en oud, anders. De gemeenschappelijke deler is dat we rouwen in verbinding met anderen.

Mariska Heerkens neemt bezoekers deze avond mee in hoe rauw rouw is, wat je als naaste kan doen om van betekenis te zijn en hoe verder.

Over Mariska

Mariska begeleidt vanuit haar praktijk In de Hartenkamer ouders, kinderen en jongeren (6-25 jaar) die te maken hebben (gehad) met uitdagingen of ingrijpende veranderingen in het leven, hierdoor niet lekker in hun vel zitten of vastlopen, en met meer vertrouwen, kracht en plezier de toekomst in willen gaan.

Praktische informatie

De lezing is op donderdag 28 maart van 19.00 tot 20.30 uur in de Bibliotheek Veldhoven. Deelname is gratis na aanmelding. Meer informatie en aanmelden: www.bibliotheekveldhoven.nl/rouw

Over KennisMakers

Deze activiteit wordt gehouden in het kader van de campagne Veldhoven Gezond (23 maart t/m 20 april) en is onderdeel van het project KennisMakers van de Bibliotheek Veldhoven. Iedereen met een passie of specifieke kennis op een bepaald gebied, die ook interessant kan zijn voor anderen, kan zich aanmelden als KennisMaker. In de bibliotheek kan de kennis dan gedeeld worden met anderen.

Meer informatie: www.bibliotheekveldhoven.nl/kennismakers

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen