Sporthuis Olympia: Wie jarig is, trakteert!

Foto: Sporthuis Olympia

Sporthuis Olympia bestaat 60 jaar. Dit viert de speciaalzaak met diverse aanbiedingen tot en met 30 mei 2024.

Fons Verhagen startte op 16 april 1964 aan de Dorpstraat 163 met de verkoop van camping- en sportartikelen.

Toen in 1978 de wintersport in opkomst kwam, stopte hij met campingartikelen. Sindsdien ligt de focus op sportartikelen waarbij voor een gedegen advies ruim de tijd wordt genomen. In 1997 nam zoon Rob de zaak over. “Het persoonlijke en het goed adviseren heb ik van mijn vader overgenomen. Dat is ook mede de reden dat nog steeds veel klanten ons weten te vinden.”

Voetkundig sportadviseur

Rob heeft zich gaandeweg gespecialiseerd in voeten en sportschoenen door het volgen van de opleiding tot voetkundig sportadviseur. ‘Meten is weten’ is het devies van Rob. “We maken gebruik van een 3D voetscan. Daarnaast heb ik kennis van wat er anatomisch gebeurt in de voet. Op basis hiervan kan ik de juiste sportschoen adviseren en daaraan zo nodig aanpassingen aanbrengen. Soms is oprekken een oplossing, dan weer een aangepaste inlegzool en vaak helpt een andere vetertechniek al veel.”

Sportkleding bedrukken

Inmiddels is ook Esther, echtgenote van Rob, een bekend gezicht in de zaak. Naast de winkel houdt ze zich bezig met marketing en de inkoop van sportkleding. Ze houd bij de inkoop altijd rekening met de pasvorm en wensen van de klanten. Inmiddels is apparatuur aangeschaft en kennis opgebouwd om textiel te bedrukken. “We bedrukken sportkleding met naar keuze de naam en/of het logo van de club of de naam van de speler. De Veldhovense sportverenigingen weten hiervoor Sporthuis Olympia inmiddels te vinden. “Bij een aantal daarvan verzorgen we ook de teamkleding.”

Unieke sportsokken gratis

Wie jarig is, trakteert, zeggen Rob en Esther. Vaste klanten die vanaf 16 april voor minimaal 25 euro besteden, krijgen gratis een paar unieke Sporthuis Olympia sportsokken. Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt.

Daarnaast zijn er vanaf 16 april enkele kortingsacties. Zo kunnen de dames een Protest bikini samenstellen voor 60 euro. Heren kunnen voor dezelfde prijs 2 zwemshorts aanschaffen. Ook kan de klant kiezen voor een sportshirt met naar keuze een short of rokje voor samen 60 euro. De aanbiedingen die meedoen in deze actie zijn te herkennen aan een blauwe knop of sticker en zijn geldig tot en met 30 mei 2024.

Openingstijden

Dinsdag tot en met donderdag van 9.00 tot 18.00 uur

Vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur

Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur

Kijk voor meer informatie op www.sporthuisolympia.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen