Kindercollege over griezels en mysteries

Foto: Bibliotheek Veldhoven

Kinderen van 8 tot en met 12 jaar kunnen op woensdag 17 april in de bibliotheek deelnemen aan het kindercollege over griezels en mysteries.

Op aarde, onder water en in de ruimte gaat Sandra van Dam van Curiosityworld met de kinderen allerlei griezels en mysteries bekijken en misschien wel oplossen. Zo gaan ze in het diepe meer van Schotland op zoek naar het monster van Loch Ness. Na een bezoek aan Atlantis maken ze op aarde een reis langs de mythes rondom spoken, heksen en geesten. Waar komen de verhalen vandaan en waarom is Stonehenge zo’n mysterieuze plek? Ze verlaten tot slot de aarde en stijgen op naar de ruimte. Hoe zat het ook alweer met het gezicht van Mars, wat is een zwart gat en bestaat er leven op andere planeten? Kortom, een spannende reis langs interessante plekken met een serieuze knipoog naar de wetenschap. En aansluitend een leuke en leerzame workshop!

Praktische informatie
Het Kindercollege over griezels en mysteries is op woensdag 17 april van 15.00 tot 16.30 uur in de Bibliotheek Veldhoven. Deelname kost € 5,-, de geschikte leeftijd is 8 t/m 12 jaar. Op 19 juni staat nog een Kindercollege op het programma, over de Noordpool. Meer informatie en kaarten bestellen: www.bibliotheekveldhoven.nl/griezels

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen