Klimrijk opent nieuw boulderparcours

Foto: Klimrijk

Klimrijk opent donderdag 18 april een nieuw boulderparcours. Kinderen van 4 tot 12 jaar kunnen zich er vanaf vrijdag 19 april uitleven op 8 verschillende klimrotsen.

Graag nodigen we jullie uit voor de opening van het nieuwe boulderparcours in Klimrijk, op donderdag 18 april om 13.00 uur.

General manager Marcel Strijks verricht op 18 april om 13.00 uur een openingshandeling. Daarna testen leerlingen uit groep 7 van basisschool Eigenwijs, onderdeel van Brede School Veldhoven Midden, het parcours als eerste deelnemers.

Het nieuwe outdoor boulderparcours bestaande uit acht verschillende klimrotsen. Deze opzet is uniek in Nederland. De activiteit, die zich richt op kinderen van 4 tot 12 jaar, bevat onder andere een arch en een rots van drie meter hoog. Het parcours is geschikt voor allerlei niveaus.

Het is niet nodig om gezekerd te zijn of een helm te dragen, de klimstenen staan op een zachte ondergrond van zand. Kinderen in de leeftijd van 4-6 jaar dienen het boulderpark te betreden met één ouder/begeleider, de begeleider krijgt gratis toegang. Vanaf 7 jaar mogen kinderen zelfstandig spelen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen