Atelierroute Kunst in het Rond op 20 en 21 april

Foto: KIHR

32 Veldhovense kunstenaars openen op zaterdag 20 en zondag 21 april de deur van hun atelier. Tussen 11.00 en 17.00 uur kan iedereen een diversiteit aan kunst bewonderen.

Dit jaar is er weer een open Atelierroute van kunstenaars in Veldhoven. Op zaterdag 20 april en zondag 21 april tonen 32 kunstenaars van Kunst in het Rond welke kunst zij maken en kan de bezoeker in contact komen met de kunstenaar.

De bezoeker kan desgewenst een toelichting krijgen van de kunstenaar met de bedoeling en de betekenis ervan. Hoe gaat hij/zij te werk en wat is de uitdaging in het maken van dat werk. De variatie in kunst is groot, zowel figuratief als abstract, 2D en 3D. Er worden verschillende technieken gebruikt, zoals keramiek, glas, beeldhouwwerk, fotografie, textiel, tot tekenen en schilderen en mixed media.

Kunst in het rond
Kunst in het Rond

Een flyer met de plattegrond en de deelnemende kunstenaars is op diverse plaatsen in Veldhoven te krijgen, zoals bij de bibliotheek, museum ‘t Oude Slot, muziekschool Art4U en De Schalm. Alsmede bij de deelnemende kunstenaars. Ook is er een boekje met alle kunstenaars van Kunst in het Rond Veldhoven.

De organisatie nodigt iedereen uit te komen genieten van de lokale kunst in eigen omgeving van de kunstenaar en inspiratie op te doen om mogelijk zelf aan te slag te gaan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen