Speel-o-theek in augustus terug naar bibliotheek

Foto: Veldhoven Nieuws

Speel-o-theek Bibelebonts keert terug naar de bibliotheek. De planning is om eind augustus te openen op de bovenverdieping van de bieb.

De bibliotheek is voor de speel-o-theek geen onbekend terrein. Eerder was de voorziening er al tot 2016 gevestigd. Sindsdien zit de uitleen aan de Windmolen 15. Dat pand voldoet inmiddels niet meer aan de wensen en behoeften. De speel-o-theek is blij dat ze weer in de bibliotheek terecht kan. Beiden hebben goede ervaringen met deze combinatie.

De speel-o-theek keert terug naar de oude locatie op de bovenverdieping. Nu is daar nog de Heemkamer van Erfgoedhuis Veldhoven gevestigd. Die verhuizen naar het gedeelte waar voorheen de jeugdafdeling van de bibliotheek gevestigd was. Ook het Erfgoedhuis is blij met de verhuizing omdat ze er meer ruimte krijgt.

De terugkeer van de speel-o-theek krijgt een extra feestelijk tintje omdat dan tevens het veertigjarig bestaan wordt gevierd.

Openingstijden

De openingstijden van de speel-o-theek worden in ieder geval de woensdagmiddag en zaterdagochtend en een doordeweekse avond. De exacte openingstijden en de openingsdatum worden nog bekend gemaakt op de websites van de bibliotheek en speel-o-theek.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen