Maak kennis met NLP in de bibliotheek op 25 april

Foto: Ad van der Geer

Gecertificeerd NLP trainer geeft op 25 april een gratis lezing in de bibliotheek waarin de focus ligt op NLP en communicatie.

Maak kennis met Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en ontdek hoe het de communicatie positief kan beïnvloeden tijdens de workshop in de Bibliotheek Veldhoven.

In de workshop ligt de focus op NLP en communicatie. Ad van der Geer leert deelnemers eenvoudige manieren om de communicatie te verbeteren.  Deelnemers ontdekken onder meer hun eigen manier van communiceren en leren deze te verbeteren. Ze leren vaardigheden waarmee ze beter kunnen luisteren naar wat anderen te zeggen hebben. Verder vertelt Ad over NLP technieken om de communicatie positiever en duidelijker te maken.

Over Ad van der Geer

Ad van der Geer is als gecertificeerd NLP trainer aangesloten bij The Society of Neuro-Linguistic Programming. Hij is opgeleid door Richard Bandler, één van de oprichters van NLP. Naast NLP trainer is Ad leefstijlcoach, waarbij zijn interesse uitgaat naar burn-out en stress.

Praktische informatie

De lezing is op donderdag 25 april van 19.00 tot 20.30 uur in de Bibliotheek Veldhoven. Deelname is gratis na aanmelding. Meer informatie en aanmelden: www.bibliotheekveldhoven.nl/nlp

Over KennisMakers

Deze activiteit is onderdeel van het project KennisMakers van de Bibliotheek Veldhoven. Iedereen met een passie of specifieke kennis op een bepaald gebied, die ook interessant kan zijn voor anderen, kan zich aanmelden als KennisMaker. In de bibliotheek kan de kennis dan gedeeld worden met anderen.

Meer informatie: www.bibliotheekveldhoven.nl/kennismakers

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen