Dagbesteding en als thuis wonen moeilijker wordt

Foto: SWOVE

Dementie brengt onzekerheden met zich mee op diverse leefgebieden. Dit kan ook zo gelden op het gebied van dagelijkse indeling van de dag en de weekplanning. Dit is het onderwerp van het Dementiecafé op dinsdag 7 mei.

Het Dementiecafé van dinsdag 7 mei staat in het teken van dagbesteding en als thuis wonen moeilijker wordt. Er zijn diverse dagbestedingsvormen mogelijk in Veldhoven. Dagbesteding de Molenvelden en de Koemeer komen uitleg geven over het traject om in aanmerking te komen voor een dagbesteding. Tevens lichten ze nader toe hoe zij hun deelnemers ondersteunen tijdens de eerste momenten van deelname. Daarnaast gaan we samen met een zorgtrajectbegeleider dieper in op de beslissing om over te stappen naar een zorginstelling. Dit is vaak moeilijk en emotioneel. Een thema waar de meesten mensen met dementie mee te maken krijgen en hoe ga je daarmee om. U bent van harte welkom!

Locatie           : Dementiecafé, Wilgenman 1, 5507 LG Veldhoven
Datum            : 7 Mei 2024
Tijd                  : Van 19.30 tot 21.30 uur (zaal open om 19.00 uur)
Kosten           : Gratis

Voor meer informatie kunt u op werkdagen tussen 9.00 en 13.00 uur contact opnemen met SWOVE: Patricia Kohlen: 040 – 254 00 66 of per email: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen