Bezoek in de herfstvakantie de kabouters bij de Bosschuur in Wintelre

16 okt , 12:50 Nieuws
kabouterbos
Veldhoven Nieuws
Tijdens de herfstvakantie (19 t/m 27 okt.) logeren er weer kabouters in het Kabouterbos bij de Bosschuur aan de Merenweg 2a in Wintelre. Om 10:00 uur zijn de kabouters wakker en om 16:00 uur zijn ze moe en willen ze naar hun bedjes toe. Ze hebben weer een nieuw pad aangelegd en weer nieuwe huisjes gebouwd. Je kunt op zoek gaan naar de kabouters en zien waar ze wonen en werken.
Onderweg kom je vrouwke Egel tegen, spannend! Wat komt ze vertellen? En als het mooi weer is kunnen jullie op blote voetjes een route volgen, dat voelt gek. Bij de Bosschuur kun je iets lekkers drinken en voor de grote mensen is er koffie of thee. We vragen daar een vrijwillige bijdrage voor. Er is veel te beleven in het kabouterbos,en… je kunt lekker spelen in het speelbos.
Er is een nieuwe waterpomp, het water stroomt door de boomstammen naar beneden. Je kunt hutten bouwen en zwieren aan een touw. We hopen jullie allemaal te zien in de herfstvakantie. Neem papa, mama, opa, oma, broers en zusjes mee. De kabouters wachten op jullie en ssstt… echt niet verder vertellen van die kabouters in het speelbos bij de Bosschuur. We zoeken nog hulpjes uit groep acht die willen helpen met van alles en nog wat tijdens deze Kabouterweek. Meld je daarvoor aan bij [email protected].