De GROTE Quiz van Veldhoven weer met buitenopdrachten

29 apr 2021, 13:05 Nieuws
degrotequizvanveldhoven
De Grote Quiz van Veldhoven is ook dit jaar digitaal, maar kent ook een aantal buitenopdrachten die coronaproof zijn. Teams kunnen zich nu inschrijven voor het evenement dat op 29 mei plaatsvindt.
De Grote Quiz van Veldhoven wordt dit jaar weer een stevige kluif voor de deelnemende teams. Er zijn meer vragen dan vorig jaar én 3 of 4 buitenopdrachten. Voor de buitenopdrachten worden in de loop van 29 mei tasjes uitgereikt. Omdat de gemeente Veldhoven dit jaar 100 jaar bestaat, kent de quiz dit keer veel meer vragen over Veldhoven. Op 25 mei is er een online bijeenkomst voor de teamcaptains. En wie goed beslagen ten ijs wil komen, raadpleegt de site van De Grote Quiz. Hier staan enkele filmpjes waarin topteams wat tips geven. En die zijn nodig, want de organisatie verwacht dat de teams dit jaar niet aan alle vragen toekomen!
29 mei 2021 is het weer zover. Wil jij met je team uitgeroepen worden tot "Het Slimste team van Veldhoven?" Lukt het jou om, samen met maximaal 19 teamgenoten, ruim 300 vragen en opdrachten te maken en zelfs je een weg door Veldhoven te banen? Wil je in aanmerking komen voor extra prijzen die dit jaar te winnen zijn? Meld je dan snel aan, want de inschrijving staat open. Inschrijven kan nog tot en met 15 mei.