Elektrische bakfiets voor ontmoetingen in Veldhovense wijken

02 sep 2021, 8:47 Nieuws
regiobank samen voor de buurt
Iedereen verdient een beetje Brabantse gezelligheid! Cordaad Welzijn gaat die gezelligheid in Veldhoven brengen bij de mensen en wijken die wat extra aandacht kunnen gebruiken.
In de week van 30 september tot 7 oktober vindt de week tegen de eenzaamheid plaats. Een van de activiteiten die Cordaad Welzijn met diverse partners wil uitvoeren is ‘contact tegen eenzaamheid’. Dit gaan ze doen met als doel ontmoeting en verbondenheid te bevorderen en zo eenzaamheid tegen te gaan.
Cordaad Welzijn gaat in de week tegen eenzaamheid een aantal Veldhovense wijken in samen met andere lokale organisaties zoals Swove, GGzE, GGD, Lumens én vrijwilligers uit de buurt. Dit willen ze doen met een elektrische bakfiets om koffie uit te delen en vervolgens op een leuke manier met mensen een praatje te kunnen maken.
bakfiets
Om de elektrische bakfiets te kunnen aanschaffen, is met medewerking van Veldsink Advies een crowdfunding campagne opgezet. Het benodigde bedrag is € 2.500. Elke donatie brengt de elektrische bakfiets weer een stapje dichterbij. Helpt u ook mee? In eerste instantie zal de fiets in deze week gebruikt worden maar daarna ook voor andere activiteiten worden ingezet wat betekent dat het gaat om een duurzame investering.

Donatie

U kunt tot 15 september uw donatie doen via de website samen voor de buurt
en ons helpen door dit bericht zoveel mogelijk te delen onder familie, vrienden, bekenden of achterban van uw organisatie zodat we het gaat lukken om het bedrag te verzamelen.