FeelGood Fair bij Veldwijzer op 7 april

05 apr , 18:52 Nieuws
veldwijzer huiskamer
Bij de Veldwijzer aan de Sterrenlaan 15 in Veldhoven wordt op zondag 7 april een FeelGood Fair gehouden. Een gezellig evenement voor het hele gezin. Struin samen langs kraampjes en doe mee aan verschillende activiteiten.

Van tassen tot meezingers…

Op de FeelGood Fair vind je gezonde voeding, handgemaakte spullen en bijvoorbeeld informatie over sociale betrokkenheid. Aan de kinderen is ook gedacht. Zo is er o.a. een springkussen en een kinderhoek. Er is live muziek van de Timeless Partyband. Deze band staat garant voor een gezellig ontspannen sfeer met vele herkenbare nummers. Het is meezingen of dansen. Ook kun je binnen in de Veldwijzer dansen met de Silent Disco. Kies je eigen kanaal en swing! Geniet van de muziek, kom buurten, doe een hapje en een drankje, en Feel Good!

Je staat niet alleen

De ‘Huiskamer’ als locatie is niet voor niets gekozen voor deze happening. Onder het motto‘in Veldhoven sta je niet alleen’kun je op de FeelGood Fair informatie vinden over geld en recht, de voedselbank, vluchtelingenwerk, taalondersteuning, inburgering, ouderenzorg, mantelzorg, maatjeswerk, automaatje of de ondersteuning voor kinderen bij taalontwikkeling, de Stichting Leergeld en/of opvoedkundige ondersteuning. Iedereen kan en mag meedoen in onze samenleving. De partners in de Veldwijzer zijn er dus ook voor jou. Je kunt je vrijblijvend laten informeren over de vele mogelijkheden die er in Veldhoven geboden worden.
Deze FeelGood Fair staat in het teken van ontmoeten, gezelligheid of zoals de titel al zegt: je gewoon lekker voelen.
Iedereen is van harte welkom opzondag 7 april tussen 13.30 en 16.30 bij de Veldwijzer aan de Sterrenlaan 15in Veldhoven. Je hoeft je niet aan te melden en de entree is gratis.
Namens de partners in de Veldwijzer: Cordaad Welzijn, Stichting Leergeld, SWOVE, Voedselbank Veldhoven en het Bureau Sociaal Rechtshulp.
Voor meer informatie of wil je meedoen als exposant? Mail dan naar Jolanda Kennis: [email protected] , of stuur een WhatsAppje en bellen kan natuurlijk ook: 06-51804601.