Gratis lezing in bibliotheek: Klachtenvrij genieten van je leven

06 apr 2022, 9:48 Nieuws
karin coppens
Loop je al maanden of jaren rond met (pijn)klachten? Heb je weinig energie of zit je niet lekker in je vel? Heb je ook al van alles geprobeerd om daarvan af te komen? Lees dan verder.
Als Health & Mindset coach geeft Karin Coppens je op donderdag 7 april een nieuwe kijk op chronische, onverklaarbare en terugkerende klachten. Tijdens deze lezing gaat ze in op de onderliggende oorzaken van klachten, het zelf-herstellend vermogen van het lichaam en de invloed van de Mindset Puzzelstukjes die tot een oplossing kunnen leiden.
Wanneer klachten niet verdwijnen, of terugkomen, zijn ze wellicht een gevólg in plaats van de oorzaak. Het is dan belangrijk om te onderzoeken welke onderliggende oorzaken meespelen in het creëren of onderhouden van je klachten. Het lichaam vertelt je namelijk een verhaal en het is aan onszelf om daar naar te (leren) luisteren

Over Karin Coppens

“Als fysiotherapeute had ik regelmatig het gevoel dat ik niet écht iets voor mensen met chronische of terugkerend klachten kon betekenen. Ik was meer symptomen aan het bestrijden dan dat ik een échte oplossing kon bieden. Dat wilde ik anders! Hierdoor én door mijn persoonlijk ervaring met chronische klachten, ben ik mij nog verder gaan verbreden en verdiepen in het menselijk lichaam. Zowel op fysiek als op mentaal vlak. Van daaruit is Karin Coppens Health & Mindset coaching ontstaan. Als behandelaar, vitaliteitsspecialist en coach begeleid ik nu veel mooie mensen met chronische, onverklaarbare en terugkerende klachten naar een klachtenvrij, ontspannen en energiek leven. Dat maakt mij ontzettend blij en de wereld een stuk vrolijker.”

Praktische informatie en aanmelden

De lezing vindt plaats op donderdag 7 april van 19.00 tot 20.30 uur in de Bibliotheek Veldhoven. Entree is gratis. Geïnteresseerden dienen zich van te voren aan te melden via: www.bibliotheekveldhoven.nl/klachtenvrij