Gratis loopbaanadvies in bibliotheek

15 mei 2022, 11:03 Nieuws
loopbaancoaches brigit strijbos
Maandag 16 mei kan iedereen in de bibliotheek terecht voor gratis loopbaanadvies. Meld je nu aan, dan kun je maandag terecht tussen 12.30 en 14.30 uur.
Loopbaancoaches Daniëlle Bax, Tosca Goes en Carin van Holstein zetten zich in om werkenden, werkzoekenden en baanveranderaars te helpen op het gebied van mentale gezondheid.
Elke maand voorzien ze geïnteresseerden van gratis loopbaanadvies in de Bibliotheek Veldhoven. Ze geven advies over onderwerpen als omgaan met werkdruk en werkstress, evenwicht creëren tussen je privésituatie en je werk, solliciteren zonder stress, etc. Dus ben je op zoek naar werk? Wil je meer energie en plezier uit je werk halen? Sta je stil in je ontwikkeling? Of ben je toe aan een volgende stap in je loopbaan? Deze middag krijg je persoonlijk advies van ervaren loopbaanprofessionals.

Loopbaancoach Daniëlle Bax

Werken is allang niet meer alleen maar een manier om geld te verdienen. Het is veel meer dan dat! Daniëlle Bax, coach voor persoonlijke en loopbaanontwikkeling, begeleidt je naar een baan die écht bij je past. Krijg inzicht in jezelf en zorg voor bewuste keuzes die leiden naar meer energie, rust en werkgeluk.

Loopbaancoach Tosca Goes

Heb jij meer in je mars? Ben je klaar voor je volgende stap? Zin in een nieuwe werkomgeving? Is online/offline netwerken écht (n)iets voor jou? Ben je klaar om gevonden te worden? Tosca neemt graag de tijd om hierover met jou te sparren en te kijken naar de mogelijkheden.

Loopbaancoach Carin van Holstein

Carin van Holstein staat voor je klaar om met je te sparren en te spiegelen. Zij helpt je om de regie over je loopbaan (weer) in eigen handen te nemen, zodat je de komende jaren gegarandeerd fluitend naar je werk gaat.
Praktische informatie
Het gratis loopbaanadvies is op maandag 16 mei van 12.30 tot 14.30 uur in de Bibliotheek Veldhoven. Meld je vooraf aan bij de loopbaancoach om verzekerd te zijn van een plekje. Op 16 mei is dat Carin van Holstein. Aanmelden kan bij haar via tel: 06-51 32 50 14 of e-mail: [email protected] .