Gratis workshop in bibliotheek: verlaag je stress

20 jun 2022, 11:42 Nieuws
sandra bijl verlaag je stress
Sandra Bijl vertelt op dinsdag 21 juni wat stress is en vooral wat het doet in je lichaam. Leer tijdens een workshop een techniek en ervaar wat die met je doet.
Wat gebeurt er eigenlijk wanneer we er niets mee doen? Ze vertelt over de effecten van stress op de korte en lange termijn. En waar komt stress eigenlijk vandaan? Waarom heeft de één wel stress en de ander totaal niet terwijl de situatie hetzelfde is? En hoe zit dat dan met een trauma? Sandra geeft daarbij inzicht in hoe wij zelf in elkaar steken en hoe ingewikkeld dat eigenlijk is.

De techniek EFT

EFT (Emotional Freedom Techniques) is zo’n 5.000 jaar geleden ontdekt en gebaseerd op het Chinese meridiaansysteem dat door ons lichaam heen loopt. Dit systeem wordt door kloppen op bepaalde punten weer in balans gebracht. EFT is één van de belangrijkste technieken van Power Tapping die Sandra gebruikt. Tijdens de workshop leren deelnemers de techniek en ervaren zelf wat het voor hen doet.
Praktische informatie
De workshop is op dinsdag 21 juni van 14.00 tot 15.30 uur in de Bibliotheek Veldhoven. Deelname is gratis, wel vooraf aanmelden: www.bibliotheekveldhoven.nl/eft
Over KennisMakers
Deze activiteit is onderdeel van het project KennisMakers van de Bibliotheek Veldhoven. Iedereen met een passie of specifieke kennis op een bepaald gebied kan zich aanmelden als KennisMaker. Meer informatie: www.bibliotheekveldhoven.nl/kennismakers