Grote garagesale Cobbeek op zondag 14 april

10 apr , 10:09 Nieuws
garagesale 09
Op 14 april vindt van 9.30 tot 16.00 uur voor de 17ekeer de Garagesale Cobbeek plaats. Verspreid over de wijk nemen circa 150 garages deel die een grote variëteit aan spullen te koop aanbieden. Er is gezellige muziek, een ballonnenclown, toiletvoorziening en gratis parkeren.
De garagesale is inmiddels een begrip in Veldhoven. Er wordt van alles aangeboden, van speelgoed tot kleding, kunst, boeken, curiosa, serviesgoed en nog veel meer. De organisatie staat borg voor een gezellige dag, ook voor degenen die niet echt op zoek zijn naar iets. Zo is er entertainment door Piano Troubadour Erik Potters. Deze ras-entertainer gaat met zijn instrument de wijk in en brengt een breed repertoire aan muziek en vermaak. Ook aan de kinderen is gedacht. Ballonnenclown Petje Pipo vermaakt de jeugd met de meest fantastische balloncreaties. Ook kan de jeugd zich laten schminken of van een tattoo laten voorzien door Schmink & Tattoo artieste Petrine van Wauw!Kleur.
De deelnemers aan de garagesale zijn te herkennen aan bijvoorbeeld ballonnen, vlaggetjes en partytenten. Ook is bij alle deelnemers een gratis plattegrond verkrijgbaar met daarop alle deelnemende straten in de wijk. Op 2 plaatsen in de wijk zal een dixie(toiletvoorziening) staan. Op een aantal plaatsen zal ook etenswaar worden aangeboden. Parkeren is op deze zondag gratis, behalve in de overdekte parkeergarages in het Citycentrum.