Het Lentefeest komt eraan

29 apr 2022, 10:18 Nieuws
uitreiking cheques 2
Op 7 mei houdt Ronde Tafel 166 Veldhoven het Lentefeest. Het is de 16ekeer dat het feest plaatsvindt. Het belooft een spetterende avond vol entertainment te worden, met ruim 700 gasten.
Op het feest wordt de opbrengst bekend gemaakt voor diverse Veldhovense goede doelen, waarvoor Ronde Tafel 166 Veldhoven sponsorgelden heeft opgehaald.
In samenwerking met Stichting Nieuwe Levenskracht wordt er op zaterdag 7 mei in de middag een speciaal event georganiseerd voor circa 240 vrijwilligers en mensen die kampen met hun gezondheid, geïsoleerd zijn geraakt of anderszins moeilijkheden ervaren. Tijdens deze “Lentelunch” zullen er enkele leuke optredens plaatsvinden, waarbij alle gasten extra in de watten worden gelegd.

Goede doelen

’s Avonds vindt dan het Lentefeest plaats. De leden van Ronde Tafel 166 Veldhoven zijn inmiddels al ruim twee jaar bezig met de organisatie. Gedurende deze periode konden er goede doelen aangedragen worden bij Ronde Tafel 166 Veldhoven. Er volgde daarna een selectieprocedure, waarbij drie goede doelen voor het Lentefeest gekozen zijn.
Op het feest wordt de opbrengst bekend gemaakt voor deze goede doelen. Dit jaar zijn dat: Stichting Nieuwe Levenskracht, de inrichting van een lounge op de AYA-poli voor jongvolwassenen in het Maxima MC, en muziekinstrumenten op basisscholen in Veldhoven in samenwerking met Art4You.
Voor de opbrengst die over blijft, zoekt Ronde Tafel 166 Veldhoven nog naar Veldhovense goede doelen. Kan uw organisatie een bijdrage gebruiken, kijk dan op: www.rondetafelveldhoven.nl/goeddoel
Er is nog een beperkt aantal losse kaarten beschikbaar. Wilt u tickets bestellen, kijk dan op: www.rondetafelveldhoven.nl/lentefeest/bestellen
Heeft u vragen over het Lentefeest, dan kunt u contact opnemen met de organisatie via e-mail: [email protected]