Informatiebijeenkomst over behandeling bij obesitas

21 jun , 10:18 Nieuws
obesitas bruno germany via pixabay
Het obesitascentrum van Máxima MC houdt op woensdag 26 juni van 18.30 tot 19.30 uur een informatiebijeenkomst op locatie Eindhoven. Tijdens deze avond informeert het team u over de behandelmogelijkheden bij ernstig overgewicht.
Tijdens de informatiebijeenkomst geeft het team van het obesitascentrum uitleg over de verschillende behandelingen bij obesitas: wat houden de behandelmogelijkheden in en wie komen hiervoor in aanmerking? Aan bod komen de gecombineerde leefstijlinterventie, eventuele behandeling met medicijnen buiten het ziekenhuis (zoals Saxenda) en het behandeltraject met intensieve begeleiding en een maagverkleinende operatie (de gastric bypass of gastric sleeve).
Voor wie?
De avond is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over de behandelmogelijkheden bij obesitas. Uiteraard mag u iemand meenemen. Deelname is gratis.
Waar?
Máxima MC, locatie Eindhoven
Ds. Th. Fliednerstraat 1, 5631 BM Eindhoven
Aanmelden voor informatiebijeenkomst
Aanmelden is mogelijk door een mail te sturen naar [email protected] , met als onderwerp ‘informatiebijeenkomst’. We vragen u uw naam door te geven en met hoeveel personen u de bijeenkomst wil bijwonen.