Inschrijving De GROTE Quiz van Veldhoven geopend

31 jan 2023, 10:29 Nieuws
grote quiz
Op zaterdag1 april 2023(geen grap) zal de 9e editie van de Veldhovense dorpsquiz plaatsvinden. Inschrijven kan tot en met 8 maart.
De Quiz is bedoeld voor alle inwoners van Veldhoven, van jong tot oud. Er wordt gespeeld in teams die je zelf samenstelt. Verzamel vrienden, familie, collega’s, buurtgenoten of leden van je vereniging.
Per team kies je een teamnaam, teamcaptain (18+ en woonachtig in Veldhoven) en een locatie van waaruit jullie gaan spelen. Dit kan bij iemand thuis zijn, maar ook in een horecagelegenheid, bedrijf of clubhuis. Aan de locatie is maar één voorwaarde verbonden: het moet in Veldhoven zijn. Wij adviseren minimaal 10 deelnemers per team en een team bestaat uit maximaal 20 personen.
De GROTE Quiz van Veldhoven bestaat uit een bonte mix van ruim 300 vragen en opdrachten, kennisvragen, foto opdrachten, maar ook doe-opdrachten en opdrachten waarbij je op pad moet voor en tijdens de avond zelf. Het wordt als team een race tegen de klok waarbij samenwerking erg belangrijk is. SAMENWERKEN, SAMENDENKEN, SAMENDOEN, SAMEN PLEZIER.
Op de dag van de GROTE Quiz van Veldhoven word je verzocht om op een bepaalde tijd op een bepaalde locatie het Antwoordenboek en de Quiz-tas op te halen. Aan het einde van de avond wordt het ingevulde Antwoordenboek weer ingeleverd. Tijdens de Quiz mag je alle hulplijnen zoals internet, telefoon, kranten en boeken gebruiken.
Op vrijdag 14 april vindt de feestelijke uitreiking van de prijzen plaats. De beste 3 teams winnen een geldbedrag dat zij later persoonlijk zullen overhandigen aan een Veldhovens goed doel.
Inschrijven kan nog tot en met 8 maart en het inschrijfgeld is 30 euro per team.
Houd voor het laatste nieuws over de GROTE Quiz van Veldhoven 2023 onze website nieuws pagina en/of facebook pagina in de gaten.
Heb je nog vragen mail ons dan via [email protected]