Interactieve lezing over burn-out in de bibliotheek

18 mei 2022, 11:09 Nieuws
richard van gennip
Hoe word je een burn-out de baas? Richard van Gennip vertelt hierover op donderdag 19 mei in de bibliotheek in Veldhoven. Vooraf aanmelden is verplicht.
Onder de naam ‘KennisMakers’ kan iedereen zijn passie, hobby of interesse delen met anderen in de Bibliotheek. Op donderdag 19 mei is het de beurt aan Richard van Gennip. Hij vertelt over burn-out.
Richard werd zelf een burn-out de baas en besloot de opleiding tot coach bij begeleiding van een burn-out te volgen en zijn eigen burn-out coachingsbedrijf te starten.
Richard: “Wat mijn coaching anders maakt, dat vertel ik je graag in mijn lezing. Een burn-out is namelijk geen zwakte. Je bent gewoon te lang sterk geweest."
De activiteit is bedoeld als eyeopener voor mensen die hun burn-out ontkennen of nog niet herkennen. Daarnaast is het interessant voor mensen met een burn-out die ondersteuning zoeken. De lezing is interactief en vooral ook bedoeld om ervaringen te delen.
Praktische informatie en aanmelden
De activiteit is op donderdag 19 mei van 19.00 tot 20.30 uur in de Bibliotheek Veldhoven. Deelname is gratis, wel vooraf even aanmelden: www.bibliotheekveldhoven.nl/burn-out
Over KennisMakers
Deze activiteit is onderdeel van het project KennisMakers van de Bibliotheek Veldhoven. Iedereen met een passie of specifieke kennis op een bepaald gebied kan zich aanmelden als KennisMaker. Meer informatie: www.bibliotheekveldhoven.nl/kennismakers