Joost Wijnen in actie voor Stichting Het Vergeten Kind

24 jul 2021, 14:30 Nieuws
kind simona robov via pixabay
Veldhovenaar Joost Wijnen (35) gaat met 100 anderen 4 dagen sporten voor Het Vergeten Kind. U kunt hem steunen met een donatie, lege flessen of een of meer pallets.
Samen met anderen strijdt Joost voor een Nederland waarin elk kind zich écht kind voelt, zich goed ontwikkelt en volwaardig meedoet in de maatschappij. Om geld in te zamelen voor de stichting, komt hij met 100 anderen in actie. “In september ga ik 4 dagen mountainbiken in Zuid-Limburg voor Het Vergeten Kind. Tijdens mijn werk bij Hotel Heppie zie ik al 9 jaar wat voor positieve invloed het werk van Het Vergeten Kind heeft op deze kwetsbare kinderen en jongeren. Ieder kind verdient het kind te kunnen zijn!”
Hoe kun je Joost helpen?

Palletactie

Heeft u een of meer houtpallets over waar u niets mee doet en woont u in de omgeving van de Dick Brunaschool? Stuur Joost een berichtje en hij komt ze ophalen en levert ze in. Het statiegeld gaat naar de actie.

Lege flessen

Verzamel uw statiegeldflessen en Joost komt ze op zaterdag 31 juli ophalen als u in de omgeving van de Dick Brunaschool woont.
Heeft u al eerder of na 31 juli statiegeld of een pallet die u wil doneren? Stuur Joost dan een berichtje of bel hem op nummer 06-83 79 64 03.
Je kan ook nog naar zijn actiepagina gaan en een eenmalige donatie doen, of scan onderstaande qr- code.
het vergeten kind
De actie loopt nog tot 14 september 2021.

Het Vergeten Kind

Het Vergeten Kind zet zich in voor de ruim 100.000 kinderen die opgroeien in gezinnen met meervoudige problematiek. Bij ruim 55.000 gaat het zodanig mis, dat thuiswonen niet meer mogelijk is. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee door de actie van Joost te steunen?
U kunt Joost ook bereiken via
Of via Facebook.