Jubileumweekend 90 jaar Sub Umbra Meerveldhoven

22 mei , 10:34 Nieuws
die original grune felder musikanten
Na het prachtige jubileumconcert op 20 april in De Schalm is het op 24, 25 en 26 mei tijd voor de volgende activiteiten in het kader van het 90-jarige jubileum van Sub Umbra. Vanaf vrijdag 24 mei is ontmoetingscentrum De Ligt het decor voor een weekend vol Brabantse gezelligheid.
Op vrijdag kan er volop meegezongen worden met diverse Veldhovense artiesten zoals bijvoorbeeld Zeven Plus, Witte Nie, de ex-prinsen van het SOK, Trio Très Bon. Verder ligt de humor dan op straat met sketches van het Marvilde Toneel.
Zaterdag speelt het Middenorkest van Sub Umbra o.l.v. Thom Roosen. Zij nemen het publiek mee naar de set van een aantal zeer bekende films en musicals. Daarna is het tijd voor een knallende set van de Art4U bigband Forest Lane van Willy Schmitz. De beentjes kunnen vervolgens van de vloer blijven met DJ Toto Loss.
Én hoe kan je een jubileumweekend beter afsluiten dan met een onvervalste Frühshoppen. Die Original Grüne Felder musikanten nemen de honneurs waar. Dat betekent buiten in de zon genieten van onvervalste top blaasmuziek. Meer is niet nodig om een feestelijk jubileumweekend op passende manier af te sluiten. En hoe kan het ook anders. Er is een loterij met fantastische prijzen!
Wanneer: 24 mei, 20.00 uur, Bonte Meezingavond, diverse artiesten, DJ Toto Loss
25 mei, 19.30 uur, Bourgondische avond, Middenorkest, Forest Lane, DJ Toto Loss
26 mei 13.00 uur, Frühshoppen, Die Original Grüne Felder Musikanten
Waar: Ontmoetingscentrum De Ligt, Ligt 157 te Veldhoven
Entree: Géén