Kerstgedachte door kinderen van Sportstuif Veldhoven

18 dec 2023, 10:36 Nieuws
sportstuif kerstactie
Klein gebaar, grote glimlach, zo hoort de kerstgedachte te zijn. De kinderen van de naschoolse opvang bij Sportstuif maakten mooie kaarten voor bewoners van verzorgingshuizen.
Bij Sportstuif Veldhoven Basko en Sportstuif Veldhoven RKVVO is hard gewerkt in het kader van de kerstgedachte. Er zijn met de kinderen mooie kerstkaarten gemaakt. De kaarten gaan naar verzorgingshuizen in Veldhoven. Door middel van leuke en vrolijke kerstkaarten met een mooie wens erop, wordt de kerstgedachte via de kinderen naar de ouderen overgebracht. De vrolijke kaarten fleuren de (eenzame) ouderen hopelijk op tijdens de feestdagen.
De kinderen van Sportstuif Veldhoven Rood-Wit maken fleurige nieuwjaarskaarten. Deze worden in het nieuwe jaar bezorgd bij verzorgingshuizen om de ouderen een mooi en gelukkig nieuwjaar te wensen. Kinderen vinden het knutselen leuk en zo leren ze ook dat eenzaamheid onder ouderen speelt. Door dit kleine gebaar hopen we kinderen bewust te maken dat zoiets kleins al voor een lach op iemands gezicht kan zorgen.