Kleurrijke en geurrijke start van Ibiza Market XXL op Witven

08 jun , 20:38 Nieuws
ibizamarket 19
De eerste Ibiza Market in Veldhoven trok zaterdag 8 juni vele honderden bezoekers naar ’t Witven. Veldhoven Nieuws nam een kijkje en maakte bijgaande fotoreportage. Ook zondag 9 juni is het evenement te bezoeken van 11.00 tot 18.00 uur.
Het publiek flaneert langs de bijna 90 kleurrijke stands die de Ibizasfeer bij de bezoekers losmaken. De geuren van onder meer churro’s, wafels en Mexicaanse gerechten hangen over het terrein. Vanuit een cocktailbus klinkt loungemuziek terwijl op de bovenverdieping bezoekers genieten van een drankje. Wie honger heeft, kan terecht bij een aantal foodtrucks.
Er is onder meer veel kleurrijke kleding te koop, maar ook onder meer tassen, riemen, schoenen, sieraden, boeddha’s en wierook. Voor de kinderen staan er enkele kermisattracties.
De openingstijd is zondag 9 juni van 11.00 tot 18.00 uur. Parkeerwachters wijzen bezoekers naar parkeerplaats T6 van ASML. Het parkeren is er gratis. De entree is 5 euro. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang. Belangrijk om te weten is dat niet bij alle kramen met pin kan worden betaald.