Lentefeest verplaatst naar 20 maart 2021

03 sep 2020, 15:03 Nieuws
bestuur 2020 2021 ronde tafel 166
Het Lentefeest van Ronde Tafel 166 kan door corona niet doorgaan op 3 oktober. De organisatie heeft het evenement verplaatst naar 20 maart 2021.
In verband met de huidige ontwikkelingen omtrent het coronavirus in Nederland, heeft Ronde Tafel 166 Veldhoven besloten het Lentefeest van 3 oktober a.s. te verplaatsen naar 20 maart 2021. De organisatie van het Lentefeest is van mening dat het in deze uitdagende periode niet mogelijk is een feest voor ca. 800 personen te organiseren dat voor een ieder veilig en verantwoord is. Er is reeds overleg geweest met onze leveranciers Strand365, Oogenlust en Bazelmans AV. Ook zij steunen dit besluit.
De leden van Ronde Tafel Veldhoven 166 Veldhoven zijn al vele maanden bezig met de voorbereidingen van het feest. Na het verplaatsen van het Lentefeest eerder dit jaar naar 3 oktober aanstaande, hebben we de ontwikkelingen rondom het corona-virus nauwlettend in de gaten gehouden. We voelen ons helaas genoodzaakt het feest wederom te verplaatsen om voor alle gasten de veiligheid te kunnen garanderen.

Goede doelen

Tijdens het Lentefeest wordt traditiegetrouw de opbrengst voor onze goede doelen bekend gemaakt. Deze opbrengst wordt mogelijk gemaakt door alle sponsoren, bedrijven of particulieren die kaarten kopen. Zonder hen is het feest niet mogelijk. We hebben onze sponsoren reeds op de hoogte gesteld dat het feest verplaatst is en dat hun bijdrage deze avond aan onze goede doelen uitgereikt zal worden.
Voor de laatste stand van zaken betreft het Lentefeest, houd onze website in de gaten: www.rondetafelveldhoven.nl/lentefeest
. Heeft u vragen, dan kunt u via e-mail contact met ons opnemen: [email protected]
. Uiteraard is het nog steeds mogelijk om ook sponsor te worden van het Lentefeest 2021. Alle informatie hierover vindt u op onze website.