Online-bijeenkomst ventilatie en kierdichting

16 nov 2022, 13:40 Nieuws
deur kier andrew martin via pixabay
Adviseurs van Veldhoven Duurzaam verzorgen op 21 november een gratis webinar over ventilatie en kierdichting.
Hoor de wind waait door de bomen,
Zelfs in huis hier waait de wind”
Klinkt bekend in de oren? Waait bij u ook de wind door het huis? Op maandag 21 november om 19.30 uur is er een gratis online-bijeenkomst van Veldhoven Duurzaam over ventilatie en kieren dichten. Naast een overzicht van de mogelijke lekken in uw huis krijgt u handige tips om zelf aan de slag te gaan en zo geld te besparen. U kunt ook vragen stellen aan deskundigen.
15 tot 20 procent van de warmte in een oudere woning gaat verloren door (on)bewuste ventilatie. Niet alleen via kieren en gaten maar ook door roosters en klapraampjes. De eenvoudigste manier om energie te besparen is om die allemaal dicht te maken. Maar: goede ventilatie wordt juist dan heel belangrijk voor een gezond en comfortabel leefklimaat in uw woning!
In de bijeenkomst krijgt u informatie over ongewenste kieren/gaten, de balans tussen goede ventilatie en een gezonde lucht, en mogelijke oplossingen om toch energie te besparen.

Aanmelden

Heeft u al vragen of wilt u zich aanmelden? Ga naar www.veldhovenduurzaam.nl
en schrijf u in op de website. Deelname is gratis. Na aanmelding krijgt u een bevestiging en instructies hoe u kunt meedoen. U bent van harte welkom!