Prijsuitreiking Veldhoven Gezond

25 mei 2023, 12:23 Nieuws
ef2e7b8f 89fb 4dec b209 4540d6a679d7
Nelly van Kaathoven heeft de hoofdprijs van de tweede editie van Veldhoven Gezond gewonnen.
De prijs is beschikbaar gesteld door VMG Veldhoven: een fiets naar keuze ter waarde van 3000,- euro. De winactie is een samenwerking tussen Veldhoven Gezond en het Citycentrum.
Gezonde leefstijl
Het doel van het project Veldhoven Gezond is om inwoners, verenigingen en organisaties te verbinden en te inspireren om een gezonde leefstijl na te leven. De 4 weken voorafgaand aan 22 april stonden in het teken van een gezonde leefstijl met als belangrijkste thema's: voeding, bewegen, ontspanning enontmoeting. Alle Veldhovenaren konden deelnemen aan proeftrainingen, acties, cursussen, workshops en voorlichtingen. Op zaterdag 22 april vond de afsluiting plaats met het Healthy Fest in het Citycentrum.
Tijdens de 4 weken kregen Veldhovenaren bij een aankoop een lot d at z e in konden leveren . D iverse prijzen werden beschikbaar gesteld door de winkeliers . De uitreiking van de hoofdprijs aan Nelly van Kaathoven vond plaats op woensdag 24 mei. Dat werd gedaan door Roy Frederiks (organisator Veldhoven Gezond), Patrick Straver (Jamin Veldhoven) en Jeanette Vermeulen (Foto Creteer) namens de ondernemers in het Citycentrum en Maurice Verdaat van VMG Veldhoven.