Pubquiz in D’n Bond voor de Veldhovense buurtkastjes

19 apr 2023, 11:43 Nieuws
quiz g lopez via pixabay
Gerry Poelmans liep al een tijdje rond met het idee om een pubquiz te organiseren voor het goede doel. Op zondag 23 april is het zover. Dan houdt de Veldhovense een pubquiz in dorpshuis D’n bond waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan de 15 Veldhovense buurtkastjes.

Ellende

“Zet de tv maar aan en je ziet mensen in nood in bijvoorbeeld Oekraïne of onlangs nog Turkije. Door mijn nichtje Cobi kwam ik er tot mijn schrik achter dat er ook veel ellende achter sommige Veldhovense deuren zit. Mensen die echt afhankelijk zijn van wat ze krijgen via buurtkastjes om een fatsoenlijke maaltijd op tafel te zetten. Daarom is de opbrengst nu eens niet voor de grote doelen die momenteel toch al genoeg aandacht krijgen, maar voor het ‘kleine leed’ dat heel dicht bij ons is. De besteding van de opbrengst gaat Cobi organiseren. Zij is degene die het beste inzicht heeft in wat er het hardst nodig is voor de Veldhovense buurtkastjes. Denk aan verse groenten en fruit.”

Voor elke leeftijd

De pubquiz op 23 april is een zeer gevarieerde quiz, ook met muziekfragmenten voor elke leeftijd. En er kan ook gelachen worden! Voor elke deelnemer van een winnend team is er een prijs dankzij de medewerking van enkele Veldhovense ondernemers. Een speciaal woord van dank gaat naar D’n Bond. Het Dorpshuis gaat speciaal open voor de pubquiz en doneert ook nog eens € 0,25 per consumptiebon aan dit goede doel!
De pubquiz begint om 19.30 uur. De inloop is vanaf 19.00 uur. De bijdrage per team is € 35,- (men betaalt bij binnenkomst) wat dus volledig naar de buurtkastjes gaat. Een team bestaat uit 5-6 personen. Maar er is al een aanmelding van een kleiner team, die zijn natuurlijk ook welkom!
Groepen kunnen zich aanmelden op [email protected] onder vermelding van naam, telefoonnummer en naam van het team.