Speciaal voor mantelzorgers: Samen eten, even alles vergeten

02 apr 2022, 11:45 Nieuws
restaurant neshom via pixabay
Uitje voor mantelzorgers met een hoog verwenkarakter: Samen eten, even alles vergeten
Kom je als mantelzorger niet toe aan activiteiten die je ontspanning opleveren?
Heb je behoefte aan het ontmoeten van andere mensen omdat je wereld zo klein wordt?
Speciaal voor mantelzorgers en degene voor wie men zorgt, organiseert Steunpunt Mantelzorg (onderdeel van SWOVE) de komende maanden ‘Samen eten, even alles vergeten’.
Dit uitje is erg geschikt voor mantelzorgers die er niet meer toe komen om samen uit te gaan.
We hebben een aantal gastvrouwen die ervoor zorgen dat het een ontspannen avond wordt. Zij bieden waar nodig ondersteuning. Op deze manier hopen we dat iedereen even ontzorgd wordt en weer ontspannen naar huis gaat. Er wordt een smaakvol en gevarieerd driegangenmenu geserveerd met tot slot een kopje koffie of thee (€ 19,50 per persoon).
Waar: Grand café Sowieso, Lange Kruisweg 66 in Veldhoven
Graag aanmelden vooraf via [email protected] of telefoon 040-253 42 30
We gaan op de volgende dagen: Data: dinsdag 5 april, donderdag 12 mei, dinsdag 7 juni en donderdag 7 juli

Meer weten of aanmelden?

Bel, mail of kom langs bij Steunpunt Mantelzorg (onderdeel SWOVE), Sterrenlaan 15 in Veldhoven (op werkdagen tussen 9 en 13 uur of op afspraak). Telefoon 040-253 42 30. Mail: [email protected] . Zie www.swove.nl

Enkele tevreden reacties:

“Het was heerlijk om een keer niet te koken en fijn om andere mensen te ontmoeten. We leven de laatste jaren in een klein wereldje. Als je al zelf uit eten gaat dan zit je maar met zijn tweeën en is er weinig te praten. Mijn man vond het ook erg gezellig en had veel aanspraak. We maakten beiden makkelijk contact. De gastvrouwen die aanwezig waren, ontfermden zich over mijn man. Dat was heel prettig en echt een meerwaarde. Het is goed bevallen, anders doe je zoiets niet meer.”
“Mijn dochter gaat met mijn vrouw naar Sowieso en dan heb ik fijn even tijd voor mezelf. Dat komt er anders helemaal niet van omdat mijn vrouw me de hele dag bezig houdt.”