SWOVE op social media over eenzaamheid

11 apr 2021, 12:07 Nieuws
dia pr
Vanaf 15 april zendt SWOVE elke week een editie uit over eenzaamheid. Gedurende 11 weken zijn deze te zien op de website en social mediakanalen van SWOVE.
SWOVE gaat vanaf 15 april elke week een nieuwe editie betreffende eenzaamheid uitzenden. In een 11-tal weken wordt eenzaamheid nader verklaard in diverse thema’s. Je kunt hierbij denken aan het thema eenzaamheid zelf, wat is isolement, eenzaamheid in relatie tot mantelzorgers, jongeren. Wat oorzaken en gevolgen zijn van (langdurige) eenzaamheid, maar ook feiten en cijfers. Waar hebben we het over? Wat zijn de gevolgen van Covid-19 op eenzaamheid? En wat kun je hier zelf aan doen? Of wat als je als vrijwilliger of professional hiermee te maken krijgt, wat kun je dan doen?
Deze en meer thema’s passeren de revue in sessies van ongeveer 5 minuten. Houdt de website en social media kanalen van SWOVE in de gaten om ze te zien.
Voor vragen kun je terecht bij Patricia Kohlen; specialist eenzaamheid ouderenadviseur SWOVE: [email protected] of 040-2540066