SWOVE zoekt enthousiaste gastvrouwen/heren

06 nov 2023, 11:16 Nieuws
bordspel morningbirdphoto via pixabay
Wil je ouderen, die door omstandigheden niet meer mee kunnen doen aan reguliere activiteiten, een ontspannende dag te bezorgen? Meld je dan aan voor de introductiemiddag op 7 november.
Senioren willen graag mee blijven doen in de samenleving en de dag op een zinvolle en leuke manier doorbrengen. SWOVE organiseert daarom al meer dan 10 jaar de activiteit genaamd ‘Samen de dag door’ (van 9.30 tot 13.30 uur). Een momentje van samen….dat is waar de gezellige en zinvolle activiteit ‘Samen de dag door’ voor staat.
Omdat wij nóg meer senioren een fijne ontmoetingen en huiselijkheid willen bieden, zijn we op zoek naar uitbreiding van ons team.
Nieuwsgierig geworden? Kom naar de introductiemiddag!
Om meer te weten te komen of dit vrijwilligerswerk iets voor je is, organiseren we in op dinsdag 7 november van 13.30 tot 14.30 uur een introductiemiddag op de locatie Messenmaker 6 in Veldhoven. Op deze middag zijn een aantal vaste gastvrouwen en enkele deelnemers aanwezig om uitleg te geven en je te enthousiasmeren zodat je een beeld krijgt van hoe het er aan toe gaat.
Na afloop zeg je hopelijk volmondig JA op deze uitdaging. Als je nog niet zeker weet of dit vrijwilligerswerk iets voor je is, deze middag is een mooie gelegenheid om dit te onderzoeken.
Meer weten: bij Marianne van de Ven, telefoon 040 303 88 67, e mail [email protected] , www.swove.nl