Veldhoven Duurzaam geeft gratis webinar over warmtepomp

01 dec 2021, 10:23 Nieuws
warmtepomp harmvdb via pixabay
Veldhoven Duurzaam geeft op maandag 13 december een webinar over de warmtepomp. De verschillende vormen worden behandeld en er wordt aangegeven welke type past in welke situatie. Daarnaast is er gelegenheid om vragen te stellen aan deskundigen.
De specialisten van Veldhoven Duurzaam krijgen regelmatig vragen over de warmtepomp. Wat is dat eigenlijk en is mijn woning geschikt om deze op zo’n manier te verwarmen en te koelen?
Veel mensen weten niet precies wat zo’n apparaat doet en wat het oplevert. Er is een heel scala aan soorten en merken van warmtepompen. Tegenwoordig wordt er vaak gesproken over de hybride warmtepomp. Deze vervangt de gasketel of vult deze aan en leidt tot een flinke besparing in het gasverbruik (verlaging van CO2 uitstoot). Ook de overige soorten komen aan bod tijdens het webinar. De specialisten lichten van alle types de kenmerken toe. Ook krijgen enkele ervaringsdeskundigen het woord. Deze eigenaren van een warmtepomp vertellen over hun ervaringen.

Aanmelden

Het webinar begint op 13 december om 19.30 uur. Meer informatie en aanmelden via www.veldhovenduurzaam.nl. Na aanmelding krijgt u een bevestiging en een instructie om mee te doen.