Verkoop dahliaknollen bij De Jonge Stek

27 mei 2022, 12:36 Nieuws
dahliaver de jonge stek
Bij dahliavereniging De Jonge Stek zijn de komende zaterdagen van 10.00 tot 12.00 uur weer dahliaknollen en -stekken te koop. De verkoop in de tuin aan De Sitterlaan begint al zaterdag 28 mei.
Het is weer zover, het is dahliatijd. Bij Dahliavereniging De Jonge Stek zijn ze al volop bezig om de tuin weer aan te planten. Zo kan iedereen van de zomer weer genieten van hun zeer kleurrijke tuin. Ze hebben dahlia’s in alle soorten, kleuren, hoogten en vormen.

Populair

En de dahlia is erg populair. Dat is ook te merken aan de donateurs, ze vragen nu al: wanneer gaat het beginnen. Op de tuin zijn de donateurskaarten weer te koop. En als er iemand aanwezig is, loop gerust even binnen. Er komen steeds meer vrijwilligers die leden komen helpen, lekker ontspannen in de tuin werken. En daar zijn ze trots op bij De Jonge Stek!
Ook dit jaar zijn er weer verkoopdagen van dahliaknollen/stekken, en andere planten. Zo is de Canna ook erg in trek. De verkoop is op zaterdag van 10.00 – 12.00 uur, te beginnen op zaterdag 28 mei. U bent van harte welkom. Bel voor meer informatie met 06 25411617.