Wat zijn de gevolgen van slechte ventilatie? Meld aan voor webinar van Veldhoven Duurzaam

14 sep 2020, 12:45 Nieuws
veldhoven duurzaam
Veldhoven Duurzaam verzorgt op 28 september een webinar dat inzicht geeft in wat de gevolgen zijn van slechte ventilatie, de oorzaken en mogelijke oplossingen.
De vrijwilligers van Veldhoven Duurzaam organiseren een aantal online themabijeenkomsten. Aan bod komen onderwerpen als zonnepanelen, ventileren, CV waterzijdig inregelen, warmtepompen en energieopslag. Maar ook: subsidieregelingen en leningen speciaal voor het verduurzamen van uw woning.

Webinar: Ventilatie

Een actueel onderwerp, maar al jaren op de agenda van Veldhoven Duurzaam. Ventilatie is niet alleen belangrijk voor uw gezondheid maar ook voor een comfortabel leefklimaat in de woning en niet te vergeten veel warmte gaat verloren door een slechte ventilatie. Deze Webinar geeft inzicht in wat de gevolgen zijn van slechte ventilatie, de oorzaken en mogelijke oplossingen. Zo bent u beter voorbereid als u in zee gaat met een installateur.
Het is een interactieve Webinar, dat betekent dat u alle gelegenheid heeft om vragen te stellen. De adviseurs van Veldhoven Duurzaam proberen deze direct te beantwoorden. Mocht u nu al vragen hebben dan kunt u die sturen naar onderstaand e-mail adres en zullen we ze behandelen tijdens de webinar.
Een vertegenwoordiger van Zehnder Group Ventilatie en Verwarming zal participeren om product specifieke vragen te beantwoorden.
ventilatie alexander stein via pixabay
Datum: 28 september 2020
Tijd: 19.30 uur
Aanmelden:
stuur een e-mail naar [email protected]
Deelname is gratis. Na aanmelding krijgt u een bevestiging en instructie hoe u kunt meedoen. Omdat de Webinar interactief is, is er wel een grens gesteld aan het aantal deelnemers dat kan meedoen. Mochten er teveel aanmeldingen zijn, dan wordt er een extra webinar over dit onderwerp ingelast later dit jaar. De webinar wordt opgenomen en is later grotendeels te zien op onderstaande website. Mocht u na het zien daarvan nog vragen hebben kunt u die sturen naar bovenstaand e-mail adres. Ook is het natuurlijk mogelijk om een advies op maat aan te vragen via de website.
Wilt u meer weten over de vereniging, ga dan naar: www.veldhovenduurzaam.nl