Workshop ‘Hoe zit jij in je energie?’ in bibliotheek

29 mrt 2023, 20:04 Nieuws
vera berger in bieb
In de workshop ‘Hoe zit jij in je energie’ vertelt vitaloog Vera Berger op 30 maart op welke manier mensen succesvol tot nieuwe leefgewoonten kunnen komen en deelnemers brengen in kaart hoe het met hun vitaliteit is gesteld. Daarnaast geeft Vera de deelnemers tips om zich energieker te voelen.
Vera: "Mijn passie gaat uit naar alles wat met gezondheid te maken heeft. Ik ben ervan overtuigd dat preventief optreden van groot belang is om gezond te blijven. Ik wil anderen bewust maken van hun vitaliteit en de mogelijkheden die ze hebben om de regie in eigen hand te kunnen nemen en hun gezondheid te versterken."
De activiteit is een onderdeel van de campagne Veldhoven Gezond.
Praktische informatie
De workshop is op donderdag 30 maart van 19.00 tot 20.30 uur in de Bibliotheek Veldhoven. Entree is gratis na aanmelding: www.bibliotheekveldhoven.nl/energie
Over KennisMakers
Deze activiteit is onderdeel van het project KennisMakers van de Bibliotheek Veldhoven. Iedereen met een passie of specifieke kennis op een bepaald gebied, die ook interessant kan zijn voor anderen, kan zich aanmelden als KennisMaker. In de Bibliotheek kan de kennis dan gedeeld worden met anderen.