Workshop Ontwerp je eigen (balans)ventilatie

15 jan , 15:40 Nieuws
ventilatie in huis
Veldhoven Duurzaam verzorgt op woensdag 24 januari een workshop waarin een aantal specialisten bewoners helpen om te kijken hoe ze in hun eigen huis een (balans)ventilatie kunnen aanbrengen.
Doelgroep zijn mensen die van plan zijn om een (balans)ventilatie in huis te installeren en daarbij graag wat hulp willen. Daarbij gaat het onder meer om te kijken hoe en waar het beste bijvoorbeeld de buizen aangebracht kunnen worden voor (de aanvoer van schone lucht en) de afvoer van de vervuilde binnenlucht. Plus natuurlijk handige tips waar op te letten als je hiermee aan de gang wilt.
De workshop is bedoeld voor 5 tot 9 woningeigenaren, die ook bouwtekeningen kunnen meenemen van hun eigen huis. Dat is een beperkt aantal, dus snel inschrijven! Stuur daarvoor even een mail naar [email protected] dan krijg je de link naar het inschrijfformulier.
De workshop is op woensdag 24 januari in het Informatie Centrum van Veldhoven Duurzaam in het Citycentrum, aanvang 19.30 uur. Deelnemers ontvangen verdere informatie.
Deze workshop is onderdeel van het Doetank project waarin de gemeente, het Regionaal Energieloket, ParisProofplan en Veldhoven Duurzaam samenwerken.