Meld nu sportactiviteiten aan via het platform; Sjors beats Corona!

Foto: Brede School Veldhoven

Vanaf 22 mei (om 16.00 uur) kan op de site van Sjors worden ingeschreven voor sportactiviteiten.

Kinderen en jeugd tot en met 18 jaar mogen onder begeleiding en onder voorwaarden weer in de buitenlucht sporten. Veel verenigingen hebben de trainingen weer opgestart. Maar de regering vindt het belangrijk dat alle kinderen, ook die geen lid zijn van een vereniging, kunnen sporten. Daarom hebben de gemeente Veldhoven, Brede school Veldhoven en Cordaad Welzijn samen met de lokale sportverenigingen iets bedacht. Iedereen in Veldhoven kent Sjors Sportief, en wie anders dan Sjors beats Corona! Want via het platform www.sjorssportief.nl willen we verenigingen en sportaanbieders de gelegenheid bieden om veilig sportactiviteiten aan te bieden. Zo kunnen kinderen, ook die geen lid zijn van een vereniging, sporten en kennis maken met verenigingen, sporten en activiteiten.

Wanneer?

Kinderen en jeugd tot en met 18 jaar kunnen vanaf 20 mei op www.sjorssportief.nl kijken welke activiteiten worden aangeboden. Vanaf 22 mei (om 16.00 uur) kunnen ze zich inschrijven op de site van Sjors voor de activiteiten waaraan ze graag willen meedoen.

Veilig sporten

Uiteraard vinden alle activiteiten plaats volgens de richtlijnen van het RIVM en wordt het protocol Verantwoord sporten van NOC*NSF gevolgd. Dus er wordt thuis gedoucht, geen ouders langs de lijn, en vanaf 13 jaar en ouder dienen de deelnemers zich te houden aan de 1,5 meter afstand.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen