Vanaf vrijdagmiddag 16.00 uur kunnen kinderen zich inschrijven voor activiteiten van Sjors Sportief zomereditie!

Foto: Brede School Veldhoven

Kinderen en jeugd tot en met 18 jaar kunnen op www.sjorssportief.nl kijken welke activiteiten worden aangeboden. Vanaf 10 juli (om 16.00 u.) kunnen ze zich inschrijven op de site van Sjors Sportief voor de activiteiten waar ze graag aan mee willen doen. Aanbod start vanaf 13 juli en loopt t/m eind augustus.

 

Kinderen en jeugd tot en met 18 jaar mogen onder begeleiding en onder voorwaarden weer in de buitenlucht sporten. Veel verenigingen hebben de trainingen weer opgestart. Maar de regering vindt het belangrijk dat alle kinderen, ook die niet lid zijn bij een vereniging, kunnen sporten, ook tijdens de zomervakantie waar veel kinderen dit jaar niet op vakantie gaan. Daarom hebben de gemeente Veldhoven, Brede school Veldhoven en Cordaad Welzijn samen met de lokale sportverenigingen iets bedacht. Iedereen in Veldhoven kent Sjors Sportief. En wie anders dan Sjors Sportief zomereditie! Via het platform www.sjorssportief.nl bieden we verenigingen en sportaanbieders gelegenheid om veilig sportactiviteiten aan te bieden. Zo kunnen kinderen, ook die geen lid zijn van een vereniging, sporten en kennis maken met verenigingen, sporten en activiteiten tijdens de zomervakantie.

Planning

– vanaf 8 juli op www.sjorssportief.nl kijken welke activiteiten worden aangeboden.
– Vanaf 10 juli (om 16.00 u.) kunnen kinderen zich inschrijven op de site van Sjors Sportief.
– Aanbod start in de periode vanaf 13 juli t/m eind augustus.

Veilig sporten

Uiteraard vinden alle activiteiten plaats volgens de richtlijnen van het RIVM en wordt het protocol Verantwoord sporten van NOC*NSF gevolgd. Dus er wordt thuis gedoucht en er kunnen geen ouders langs de lijn kijken.

Ondersteuningsaanbod vanuit het Jongerenwerk van Cordaad Welzijn

Het jongerenwerk ziet de waarde van verenigingen en biedt daarom graag ondersteuning aan verenigingen. Het jongerenwerk kan ondersteunen bij alles wat te maken heeft met de ontwikkeling van kinderen en jongeren in de leeftijd van 9 t/m 24 jaar. Daarbij kun je denken aan:

–          Veilig sportklimaat (het tegengaan van pesten, het betrekken van ouders, hoe ga je om met zorgelijke signalen)

–          Alcoholgebruik binnen de vereniging

–          (Hang)jongeren op/om het terrein van de vereniging

Voor contact of een kennismakingsgesprek kunt u contact opnemen met jongerenwerker Nick Maas via: [email protected] of 06-83385875

Meer informatie?

Wilt u iets organiseren, maar weet u nog niet precies wanneer? Meldt u dan toch aan zodat kinderen zich wel alvast kunnen inschrijven. Bent u geen vereniging, maar wilt u toch graag een activiteit voor deze doelgroep aanbieden? Of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen