UNA-spelers allemaal coronavrij

Foto: v.v. UNA

De oefenwedstrijd tussen PSV en UNA ging afgelopen vrijdag niet door vanwege een coronageval in de selectie van UNA. Inmiddels is de gehele selectie coronavrij.

Op het laatste moment ging er een streep door een unieke belevenis voor de UNA-spelers. Terwijl de spelersbus het terrein van trainingscomplex de Herdgang opdraaide, ontving de betreffende speler de schokkende mededeling. PSV nam geen enkel risico en annuleerde de wedstrijd. UNA toonde hiervoor alle begrip. Al tijdens de terugkeer naar Zeelst viel het besluit om alle selectiespelers en stafleden die in de bus zaten, te laten testen op het coronavirus.

Inmiddels is gebleken dat iedereen vrij van corona is. De betrokken speler mag al weer meetrainen met de ploeg. Hij had geen klachten na de test. Conform de huidige voorschriften kan hij na drie volledige dagen weer aansluiten bij de spelersgroep.

Vanzelfsprekend is er teleurstelling over de afgelasting van de wedstrijd. UNA hoopt dat de oefenwedstrijd in de toekomst ingehaald kan worden.

UNA werkt nu toe naar de bekerwedstrijd op 29 augustus uit tegen Duno Doorwerth. De eerstvolgende wedstrijd daarna speelt UNA voor de competitie op sportpark Zeelst. Dat is op zondag 6 september met HVV Hollandia als tegenstander.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen