UNA pakt punt in Oss

Ondanks de aanzienlijke afgelastingen speelde UNA wel tegen O.S.S.’20. Een tegenstander die vorig seizoen hard op weg was naar het kampioenschap, maar door corona plotsklaps in die poging werd gestopt.

UNA ging voortvarend van start op Sportpark De Rusheuvel, want al snel had Joey Verhoeven de 0-1 in het Osse doel gewerkt. Het werd nog erger voor de ploeg van trainer Kreekels toen Mart v.d. Gevel de voorsprong verdubbelde. O.S.S.’20 zette een tandje bij en nog voor rust kwam de 1-2 op het scorebord.

Na rust kwam UNA op 1-3 nadat een overtreding op Brian Boogers werd gemaakt binnen de zestien. Mart v.d. Gevel benutte de penalty. Strafschoppen verzilveren kon de thuisclub ook en zo kwamen de blauwgelen op 2-3.

Naarmate de wedstrijd op zijn eind liep werd O.S.S.’20 steeds sterker en de 3-3 in de laatste minuut werd dan ook een feit.